Gout de France 21. Marts 

Den 21. Marts afholder vi i samarbejde med den franske ambassade, en aften i det franske tegn.

Tarte Flambé
Cremant d'Alsace, Cave vinicole de Hunawihr

Moules et frites og bouillabaisse med rouille
Pouilly Fumé, Cedrick Bardin

Syltet kaninlår med rosmarin og sennep
Fleurie, Chateau Fleurie

Cassoulet med and
Chateau du Cedre

Tournedos Rossini med sauce Bordelaise og Pommes souffle
God rødvin fra Bordeux (vi leder stadigt efter den rigtige)

Gratineret gedeost på ristet brød og timian
Pinot Gris, Cave vinicole de Hunawihr

Savarin med Armagnac
Sauternes

Café au lait og petit fours

Pris pr. person 998,00
(Da vi har et begrænset antal pladser er reservation nødvendig - og efter først til mølle.
Vi forbeholder os retten til at ændre i menu og vine - såfremt omstændighederne dikterer dette)

 

 

Åbningstider

Januar - Februar

Onsdag- lørdag  kl. 11:00 - 21:00 

Marts - December

Mandag- lørdag  kl. 11:00 - 21:00
(uge 14 - uge 42 11:30 - 21:30)