På julemenuen i dag

Vores aktuelle menuer byder på en kalejdoskopisk sammensætning af årstidens bedste og mest spændende råvarer, der kan nydes med drikkevarer fra vores righoldige udvalg af årgangsvine og special-øl.

Ud over Julemenu'en har vi selvfølgelig også et godt a la carte kort, frokost samt aften.

Forret:
Ristet torskeryg & souffle på hollandaise, porre & timian

Mellemret 1:
Consommé med vildt rillette, gratineret ostebrød & trøffelolie

Mellemret 2:
Gravad gåsebryst på grønkål, syltet rødløg & balsamico glace

Hovedret:
Oksemørbrad med foiegras på pigeonæbler, selleri, sauteret spinat & sauce orange

Ost:
Blå grube på marinerede svesker i armagnac & knækbrød

Dessert:
Kirsebær fromage med sprøde ris, ristede mandler & marcipan is

                                              Priser:                                                Vinmenu:
                                        2 retter............319,-                        265,-
                                        3 retter............359,-                        325,-
                                        4 retter............399,-                        390,-
                                        5 retter............459,-                        460,-
                                        6 retter............499                          525,-  
 

Den lille gastronom med velkomstdrink,
3 retter, 3 vine og kaffe

Pr. person 715,-

Vadehavs gastronomi med velkomstdrink,
6 retter, 6 vine, kaffe/the og avec.

Pr. person 1045,- 

 

 

Åbningstider

Marts - December

Mandag- lørdag  kl. 11:30 - 21:30
(uge 43 - uge 13 11:00 - 21:00)

Januar- Februar

Onsdag- lørdag  kl. 11:00 - 21:00