På menuen i dag

Vores aktuelle menuer byder på en kalejdoskopisk sammensætning af årstidens bedste og mest spændende råvarer, der kan nydes med drikkevarer fra vores righoldige udvalg af årgangsvine og special-øl. Ud over menu'en har vi selvfølgelig også et godt a la carte kort, frokost samt aften.

                Forret:
                Lime marineret helleflynder med rosmarin sorbet og sprøde rugflager

  Mellemret:
  Oksehale consommé
 
  Mellemret:
  Kanin terrin med bønneurt, cornichoner og estragon sennep             
 
Hovedret:
  Dansk kalvefilet med jomfrummer, persille, parmesan
                og Recioto della Valpoliccela glace
 
Dessert:
  Appelsin og mazarin kage, ingefær is og kompot
                
                Priser:                                        Vinmenu:
                2 retter............298,-                        215,-
                3 retter............339,-                        289,-
                4 retter............378,-                        378,-
                5 retter............429,-                        429,-
 

 

Den lille gastronom med velkomstdrink, 3 retter, 3 vine og kaffe

Pr. person 698,-

Vadehavs gastronomi med velkomstdrink,
5 retter med vine, kaffe/the og avec.

Pr. person 950,- 

 

Åbningstider

Januar - Februar

Onsdag- lørdag  kl. 11:00 - 21:00 

Marts - December

Mandag- lørdag  kl. 11:00 - 21:00
(uge 14 - uge 42 11:30 - 21:30)