På menuen i dag

Vores aktuelle menuer byder på en kalejdoskopisk sammensætning af årstidens bedste og mest spændende råvarer, der kan nydes med drikkevarer fra vores righoldige udvalg af årgangsvine og special-øl.

Ud over menu'en har vi selvfølgelig også et godt a la carte kort, frokost samt aften.

Forret:
Persillerodssuppe med æble, peberrod & sprødtkalve bacon 

Mellemret:
Pocheret helleflynder på Kolvigs surkål hertil hummersauce & timian

Hovedret:
Gråandebryst på figner i pernod, kvæder, sprød anderilette & andesauce 

Ost:
Brie De Meaux med valnødderi portvin & rosmarin

Dessert:
Pocheret pære med blåbær sorbet, mandelkage&marcipan

               
                                              Priser:                                                Vinmenu:
                                        2 retter............298,-                        215,-
                                        3 retter............339,-                        289,-
                                        4 retter............378,-                        378,-
                                        5 retter............429,-                        429,-
 

Den lille gastronom med velkomstdrink,
3 retter, 3 vine og kaffe

Pr. person 698,-

Vadehavs gastronomi med velkomstdrink,
5 retter med vine, kaffe/the og avec.

Pr. person 950,- 

 

 

Åbningstider

Marts - December

Mandag- lørdag  kl. 11:30 - 21:30
(uge 43 - uge 13 11:00 - 21:00)

Januar- Februar

Onsdag- lørdag  kl. 11:00 - 21:00