På menuen i dag

Vores aktuelle menuer byder på en kalejdoskopisk sammensætning af årstidens bedste og mest spændende råvarer, der kan nydes med drikkevarer fra vores righoldige udvalg af årgangsvine og special-øl. Ud over menu'en har vi selvfølgelig også et godt a la carte kort, frokost samt aften.

                Forret:
                Grønne asparges med vadehavsrejer, røgede rogn,
                ramsløgsmayonaisse og sprødt rugbrød

  Mellemret:
  Rulle af frilandsgris med balsamico
                og ristede bøgehatte
 
  Hovedret:
  Lammekølle med aubergine puré,
                sauteret spinat og mynte sauce
       
                
                  Ost:
  Blå grube med løgkompot og knækbrød
                
Dessert:
  3 gange rabarber
                - kage, kompot og is
                
                Priser:                                        Vinmenu:
                2 retter............298,-                        215,-
                3 retter............339,-                        289,-
                4 retter............378,-                        378,-
                5 retter............429,-                        429,-
 

 

Den lille gastronom med velkomstdrink, 3 retter, 3 vine og kaffe

Pr. person 698,-

Vadehavs gastronomi med velkomstdrink,
5 retter med vine, kaffe/the og avec.

Pr. person 950,- 

 

Åbningstider

Marts - December

Mandag- lørdag  kl. 11:30 - 21:30
(uge 43 - uge 13 11:00 - 21:00)

Januar- Februar

Onsdag- lørdag  kl. 11:00 - 21:00