På menuen i dag

Vores aktuelle menuer byder på en kalejdoskopisk sammensætning af årstidens bedste og mest spændende råvarer, der kan nydes med drikkevarer fra vores righoldige udvalg af årgangsvine og special-øl. Ud over menu'en har vi selvfølgelig også et godt a la carte kort, frokost samt aften.

                Forret:
                Grillede hvide asparges
                med lime marineret helleflynder
                parmesan mayonnaise

  Mellemret:
  Skindstegt sandart med choucroute,
                 fiske fumé og ærteskud
 
  Hovedret:
  Kylling fra Hopballe Mølle
                Stegt kyllingebryst
                med blancherede grønne asparges
                rabarber kompot og sauce suprême
      
                
                  Ost:
  Fyrtårnsost med abrikos chutney og malt flager
                
Dessert:
  Hyldeblomst panna cotta
                med mynte granité og syltede bær
                
                Priser:                                        Vinmenu:
                2 retter............298,-                        215,-
                3 retter............339,-                        289,-
                4 retter............378,-                        378,-
                5 retter............429,-                        429,-
 

 

Den lille gastronom med velkomstdrink, 3 retter, 3 vine og kaffe

Pr. person 698,-

Vadehavs gastronomi med velkomstdrink,
5 retter med vine, kaffe/the og avec.

Pr. person 950,- 

 

Åbningstider

Marts - December

Mandag- lørdag  kl. 11:30 - 21:30
(uge 43 - uge 13 11:00 - 21:00)

Januar- Februar

Onsdag- lørdag  kl. 11:00 - 21:00