På menuen i dag

Vores aktuelle menuer byder på en kalejdoskopisk sammensætning af årstidens bedste og mest spændende råvarer, der kan nydes med drikkevarer fra vores righoldige udvalg af årgangsvine og special-øl. Ud over menu'en har vi selvfølgelig også et godt a la carte kort, frokost samt aften.

                Forret:
                Let saltet kuller med spæk, sennepsfrø, sprød Højerskinke og Riesling

  Mellemret:
  Kolvigs tartelet med confiteret brissel, hummer i brøndkarse creme
                og syltede løg
 
Hovedret:
  Ryg og kølle af dådyr med svampe, smørsauteret rosenkål, vildtsauce
                og timianbagte jordskokker
 
Ost:
  Gedeost fra Tebstrup mejeri med æbler i safran og sirup
 
Dessert:
  Nougatmousse med pære, sorbet og lakrids.
                
                Priser:                                        Vinmenu:
                2 retter............299,-                        225,-
                3 retter............335,-                        305,-
                4 retter............378,-                        375,-
                5 retter............425,-                        425,-
 

 

Den lille gastronom med velkomstdrink, 3 retter, 3 vine og kaffe

Pr. person 698,-

Vadehavs gastronomi med velkomstdrink,
5 retter med vine, kaffe/the og avec.

Pr. person 950,- 

 

Åbningstider

Restaurant;

Mandag - lørdag  kl. 11:00 - 24:00

Køkken;

Mandag - lørdag  kl. 11:30 - 21:30