På menuen i dag

Vores aktuelle menuer byder på en kalejdoskopisk sammensætning af årstidens bedste og mest spændende råvarer, der kan nydes med drikkevarer fra vores righoldige udvalg af årgangsvine og special-øl. Ud over menu'en har vi selvfølgelig også et godt a la carte kort, frokost samt aften.

                Forret:

                Souffle af Dansk hummer på
                citronperler og dild

  Mellemret:    
 
  Bresaola - lufttørret italiensk okseinderlår
                på tomater fra Stollig, parmesan og rucola

 
  Hovedret:
  Dansk kalvemørbrad på marineret sommergrønt
                estragoncreme og syltet fennikel
      
                
                Ost:
                Gratineret gedeost med æblekompot, rosmarin
                og balsamico sirup
 
                
Dessert:
  Kolvigs rabarber trifli med
                mild lakrids og portvin

                
                Priser:                                        Vinmenu:
                2 retter............298,-                        215,-
                3 retter............339,-                        289,-
                4 retter............378,-                        378,-
                5 retter............429,-                        429,-
 

 

Den lille gastronom med velkomstdrink, 3 retter, 3 vine og kaffe

Pr. person 698,-

Vadehavs gastronomi med velkomstdrink,
5 retter med vine, kaffe/the og avec.

Pr. person 950,- 

 

Åbningstider

Marts - December

Mandag- lørdag  kl. 11:30 - 21:30
(uge 43 - uge 13 11:00 - 21:00)

Januar- Februar

Onsdag- lørdag  kl. 11:00 - 21:00