På menuen i dag

Vores aktuelle menuer byder på en kalejdoskopisk sammensætning af årstidens bedste og mest spændende råvarer, der kan nydes med drikkevarer fra vores righoldige udvalg af årgangsvine og special-øl. Ud over menu'en har vi selvfølgelig også et godt a la carte kort, frokost samt aften.

                Forret:
                Pocheret Slethvarre og vadehavsrejer på spinat, citronsmør og timian

  Mellemret:
  Højer Marskland skinke med trøffel kartofler, strandurter og balsamico
 
Hovedret:
  Kalvemørbrad på sommerens grøntsager, brændte løg og estragon creme
 
Ost:
  Fromage frais med frisk oregano og sirup
 
Dessert:
  Noget med blåbær
                
                Priser:                                        Vinmenu:
                Hovedret.........238,-
                2 retter............310,-                        225,-
                3 retter............355,-                        305,-
                4 retter............398,-                        375,-
                5 retter............445,-                        425,-
 

 

Vadehavs gastronomi med velkomstdrink og snack,
5 retter med vine, kaffe/the og avec.

Pr. person 995,- 

 

Åbningstider

Restaurant;

Mandag - lørdag  kl. 11:00 - 24:00

Køkken;

Mandag - lørdag  kl. 11:30 - 21:30